MINDEN, AMI HAJÓ

Hajós tanácsadás

Hajóvásárlással, eladással, átépítéssel, felújítással, eszközök és felszerelések kiválasztásával kapcsolatban, vitorlás/motoros/elektromos hajóra, versenyhez, vagy túrázáshoz, belvízi vagy tengeri használatra.

Hajószerelés

Vitorlás, motoros és elektromos hajók teljes elektronikai rendszerének tervezése, kivitelezése és programozása. Energia ellátás, digitális monitoring és vezérlés, navigáció, elektromos meghajtási rendszerek, távfelügyelet, kommunikáció.

Hajó értékesítés

Cégünk látja el a Fountaine Pajot vitorlás katamaránok, motoros jachtok, és power katamaránok hivatalos Magyarországi Márkaképviseletét, akár balatoni vagy tengeri szállítással, üzembe helyezéssel és szervizháttérrel.

Hajós tanácsadás

Hajóvásárlással, eladással, átépítéssel, felújítással, eszközök és felszerelések kiválasztásával kapcsolatban, vitorlás/ motoros/ elektromos hajóra, versenyhez, vagy túrázáshoz, belvízi vagy tengeri használatra.

Hajószerelés

Vitorlás, motoros és elektromos hajók teljes elektronikai rendszerének tervezése, kivitelezése és programozása. Energia ellátás és digitális monitoring és vezérlés, navigáció, elektromos meghajtási rendszerek, távfelügyelet, kommunikáció.

Hajó értékesítés

Cégünk látja el a Fountaine Pajot vitorlás és motoros katamaránok hivatalos Magyarországi Márkaképviseletét, akár balatoni vagy tengeri szállítással, üzembe helyezéssel és szervizháttérrel.